Il Sorrento_photo de cuisinier
 

Il Sorrento, uw authentiek Italiaans restaurant in Halle

 

In Halle, vlakbij Braine-le-Château, kunt u een stukje van het ware Italië ontdekken.
Restaurant Il Sorrento weerspiegelt de échte Italiaanse ziel. Bij ons geniet u van heerlijke, typische Italiaanse gerechten en wordt u hartelijk verwelkomd door Luciano en Sara.

 

Een ervaren chef

Dankzij een lange ervaring (18 jaar in België, 7 jaar in Italië en 3 jaar in Zwitserland) bieden we u een culinaire ontdekkingstocht aan. U waant zich in het hart van een eeuwenoud dorpje, of aan de pittoreske kust van Sicilië. Onze chef en zijn zoon, Antonino, bereiden samen de lekkerste Italiaanse specialiteiten:

  • verschillende pizza’s, in de houtoven gebakken

  • verschillende soorten pasta’s

  • warme en koude antipasti

  • vlees- en visschotels

  • gebak en ijsvarianten

Meeneempizza’s

U kunt ook thuis genieten van de heerlijk pizza’s van Il Sorrento. Maak uw keuze, geef uw bestelling door en kom uw favoriete pizza ophalen in het restaurant. Al onze meeneempizza’s zijn verkrijgbaar aan slechts 7 euros!

Bovendien zijn we erg bedreven in het organiseren van feestjes en banketten. Als u dat wilt, organiseren wij uw communiefeest of verjaardagsfeest volgens een Italiaans thema. Contacteer ons voor meer informatie.

 

Wilt u samen met vrienden, familie of partner even ontsnappen naar het mooie Italië? Kom dan langs bij Il Sorrento in Halle! In het weekend raden we aan om te reserveren: bel ons vandaag nog!